Op maandag 16 november verzorgt Anton Daamen samen met Joost Mors van Nyenrode Business Universiteit de sessie ‘Welke rol geeft u de cateringpartner?’ op het Facto middagcongres in Breukelen. Mors en Daamen bespreken alle ins en outs van de aanbesteding van de cateringdienstverlening die de universiteit in 2013 uitschreef op basis van Best Value Procurement. Het contract is gestart in januari 2014.
Het cateringaanbod van Nyenrode varieert van ontbijt, lunch, diner en banquetingservices tot premium catering. De dienstverlening vindt plaats in diverse gebouwen: de Mensa, het Kasteel, het Koetshuis, het College en de kantoorgebouwen.
Aangezien Nyenrode de kwaliteit van de leer- en studieprogramma’s zeer belangrijk vindt, wordt ook van de cateraar een optimale performance verwacht. Immers, de cateringsdienstverlening draagt bij aan de ‘Nyenrode experience’ die studenten, gasten en professionals uit het bedrijfsleven voelen als ze op het landgoed aanwezig zijn. De balans tussen kwaliteit, klanttevredenheid en kosten is een belangrijk vertrekpunt geweest in het proces van aanbesteding. Het creëren van een breed draagvlak is dan ook evident.
Onderwerpen die tijdens de workshop aan bod komen zijn:
- Beleid en doelstellingen, vertaald naar de praktijk.
- Balans in Kwaliteit, Klanttevredenheid en Kosten (K3-model).
- Welke processtappen zijn gezet en waarom?
- Hoe heeft Nyenrode de klant in de hoofdrol geplaatst? (Wie is de klant?!)
- De zin en onzin van een ‘tasting’.
- Stellingen Best Value en catering. (Wat zijn de ervaringen?)
- Tips voor effectieve aanpak Best Value Procurement in een catering aanbesteding.
- Praktijkervaringen: wat ging/gaat goed en wat kan verbeterd worden?
- Wordt BVP ook echt waargemaakt?
- Wat zou Nyenrode – met de opgedane kennis en ervaring van de afgelopen periode – anders doen in het proces?
Vanzelfsprekend is er ook ruimte om uw vragen te stellen aan beide heren.
Interesse?
Zie de website van het Facto Middagcongres voor meer informatie en inschrijven.